Welkom

WAT IS DE BESTE PALLET VOOR U?   EIGEN VOORRAAD AANLEGGEN?   Offerte? Bel 0320 - 23 49 40
Welke pallet voor u het meest geschikt is hangt af van verschillende factoren. Is de pallet voor eenmalig of meermalig gebruik? Maatvoering, hout of kunststof?
 
  Be-Pall adviseert over het gebruik en de inzet van de door u gewenste pallets. Dit heeft te maken met materiaalkeuze, belastbaarheid, opslag- en vervoerscondities, transportsystemen en de eisen van de markt (hygiene, wettelijk en specifieke klantwensen). Daarnaast biedt zij de mogelijkheid tot het aanleggen van voorraad, zodat u nooit zonder hoeft te zitten.  
 
  BE-PALL EN HET MILIEU...   ZELF UW FACTUREN BEHEREN?
Wij voldoen aan de richtlijnen zoals deze wettelijk zijn opgesteld. Daarom kunnen wij voor u afvalpallets volgens de normen afvoeren. Ons streven is om alle pallets te recyclen. Hiertoe hebben wij een nauwe samenwerking met afvalhoutverwerkingsbedrijven, die van ons restafval bijvoorbeeld spaanplaat produceren. Hierdoor gaat nooit iets verloren ten koste van het millieu en onze omgeving.   Bij Be-Pall beschikken we over het Suite-MKB Transport Management Systeem, waarin u en wij gemakkelijk inzicht hebben in uw administratie, zodat u precies weet hoe u ervoor staat.

KLIK HIER OM IN TE LOGGEN OP UW EIGEN ACCOUNT
Relatielogin