Suite-MKB Transport Management Systeem

Voor onze administratie maken wij gebruik van Suite-MKB Transport. Dit is een compleet Transport Management Systeem voor transporteurs en bedrijven die hun eigen transport beheren.

Het basissysteem Suite-MKB is ontwikkeld en wordt geleverd door Become-IT, in samenwerking met Be-Pall is dit verder uitgebouwd specifiek voor de transportbranche.

Al uw administratie in één oplossing!

Vanuit het beginscherm zijn alle modules direct benaderbaar. Relatiebeheer, met al uw klanten en hun contactpersonen, adressen, financiele gegevens en contactmomenten. Een volledig klantbeheersysteem.

Al uw producten, inclusief calculatie, worden gekoppeld aan de in- en verkoopmodules, maar ook aan de productiemodule. Hierdoor beheert u direct uw gehele voorraad.

Van inkooporder tot ontvangst. Van verkooporder tot transportorder. Van transportorder tot getekende digitale cmr en factuur. Van factuur tot boekhouding. Het is volledig geintegreerd en sluit naadloos op elkaar aan. De online mogelijkheden maken het pakket uniek en helemaal af. Via uw eigen website geeft u uw klanten toegang tot hun eigen transportorders en facturen. Via dezelfde omgeving geeft u uw chauffeurs de planning door op hun smartphone en kan de klant digitaal tekenen voor ontvangst.

Standaard kan het systeem gekoppeld worden aan een SnelStart of Accountview boekhouding.

Bezoek www.smkb.nl/transport voor meer informatie en een demo of neem contact met ons op.