Welkom

Een droom, hard werken aan de opbouw, personeel in dienst nemen, uitbreiding. 20 jaren later staat er een dijk van een bedrijf. Met meer dan 20 personeelsleden, een mooi wagenpark en een productiehal met groot buitenterrein is Be-Pall een standvastig bedrijf geworden, dankzij inzet en vooruitdenken. De toekomst tegemoet.

 

 


  Offerte? Bel 0320 - 23 49 40

Wij van Be-Pall bedanken al onze relaties voor het geschonken vertrouwen en wij zullen er in de komende twintig jaar ook voor u zijn, want we bouwen en dromen nog steeds verder aan het bedrijf. 

Ons succes is al beloond met een Award en onze automatisering is genomineerd voor het MKB-Idee van Nederland ( http://mkbideeverkiezing.nl/2427/minder-papierverbruik-meer-winst-dankzij.htm ). Maar juist de waardering van onze klanten is onze drijfveer om Be-Pall nummer 1 te houden binnen de emballage-branche.

 

 

Be-Pall is ook genomineerd voor de:

Business Succes Award 2015

 

WAT IS DE BESTE PALLET VOOR U?

Welke pallet voor u het meest geschikt is hangt af van verschillende factoren. Is de pallet voor eenmalig of meermalig gebruik? Maatvoering, hout of kunststof?

Lees meer over palletkeuze...

 

MILIEUBEWUST & MVO

Wij voldoen aan de richtlijnen zoals deze wettelijk zijn opgesteld. Daarom kunnen wij voor u afvalpallets volgens de normen afvoeren. Ons streven is om alle pallets te recyclen. Hierdoor gaat nooit iets verloren ten koste van het millieu en onze omgeving.

Lees verder...

 

MIJN BE-PALL

Bij Be-Pall beschikken we over het Suite-MKB Transport Management Systeem, waarin u en wij gemakkelijk inzicht hebben in uw administratie, zodat u precies weet hoe u ervoor staat.

Relatielogin